top of page
Zoek werk als voeger

Functie voeger

Jij bent als voeger een vakman, die zich heeft gespecialiseerd in het voegen van gevels, muren en ander soort metselwerk. Daarnaast is een voeger over het algemeen gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse soorten gevelbehandelingen, zoals het reinigen van oude gevels en het impregneren van gevels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonspuiten van gevels door middel van koud of warm water, aan het stralen van gevels en aan het chemisch reinigen van gevels.

Een voeger is meestal gespecialiseerd in verschillende soorten voegen, zoals in een normale voegen, knipvoegen en het luxe snijvoegen. Andere belangrijke werkzaamheden van een voeger naast het voegen zijn het bepalen van de juist kleur van voegwerk door middel van het toepassen van kleurstof en het bepalen van de juiste hardheid van het voegwerk.

De inhoudelijke werkzaamheden van een voeger kunnen wel verschillen per soort voeger. Omdat een voeger binnen de nieuwbouw over het algemeen alleen verantwoordelijk is voor het uitvoeren van voegwerk.

Een voeger die renovatiewerkzaamheden uitvoert is over het algemeen op een bredere manier werkzaam. Denk hierbij ook aan het uithakken van oud voegwerk en aan het reinigen van bestaande gevels. Mooi voegwerk is niet alleen mooi om te zien maar heeft ook een functie. De belangrijkste functie van voegwerk is het tegengaan van vocht.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page