top of page
Zoek werk als keukenmonteur

Functie keukenmonteur

Als keukenmonteur ben je gespecialiseerd in meerdere disciplines binnen de afbouw gericht op zelfstandig, secuur en kwalitatief werk. Het plaatsen van keukens kan werkervaring vanuit verschillende disciplines betreffen bijvoorbeeld: loodgieterswerk, tegelwerk, elektra etc.

Over het algemeen is het zo dat een keukenmonteur alleen verantwoordelijk is voor het installeren van keukens. Het kan echter ook voorkomen dat een keukenmonteur andere werkzaamheden uitvoert, zoals het verplaatsen van leidingen en het zetten van tegels en kleine elektrische montage werkzaamheden.

Het plaatsen van een nieuwe keuken dient heel secuur uitgevoerd te worden omdat keukens uit veel losse onderdelen bestaan. Alle kasten en onderdelen dienen heel nauwkeurig gemonteerd worden zodat er geen scheve naden ontstaan, omdat dit afbreuk doet aan de keuken. Het daarom van essentieel belang dat je als keukenmonteur met een waterpas kunt werken.

Een andere taak van een keukenmonteur is het installeren van alle keukenapparatuur. Het installeren van keukenapparatuur moet zorgvuldig uitgevoerd worden, om problemen met keukenapparatuur te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan ovens, die voldoende koeling moeten hebben om problemen te voorkomen.

Op sommige projecten komt u als keuken monteur samen te werken met  andere vaklieden, zoals een loodgieterelektricienstukadoor. Al deze partijen werken dan gezamelijk vanaf de aangeleverde bouwtekening. Welke werkzaamheden een keukenmonteur precies uitvoert is over het algemeen afhankelijk van het project zelf.

Als keukenmonteur is het wel belangrijk dat je beschikt over de juiste instelling, omdat een keukenmonteur in alle gevallen secuur en professioneel moet werken. Ook heeft een keukenmonteur in de meeste gevallen direct contact met de particulier of de klant. Het is dan ook belangrijk dat je als keukenmonteur representatief overkomt.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page