top of page
Zoek werk als betonreparateur

Functie betonreparateur

Jouw werkzaamheden als betonreparateur zijn gericht op het onderhouden en renoveren van betonnen constructies. Je werkt zelfstandig of in teamverband op verschillende locaties en aan diverse projectsoorten. Denk hierbij aan: bruggen, balkons, funderingen, viaducten, parkeergarages, tunnels, etc.

Je beschikt over de juiste vakkennis om te kunnen constateren welke reparatie methode toegepast dient te worden. Wanneer betonrot zich bijvoorbeeld voordoet door wapeningsstaal dat verkeerd geplaatst is en is gaan roesten, dien jij dit te repareren. Dit kan door beton te spuiten, injecteren of handmatig behandelen zodat het niet verder kan roesten.  

Als betonreparateur krijg je ook te maken met andere betongerelateerde werkzaamheden zoals betonboren en het waterdicht maken van kelders of andere ruimtes.

Zodra jij de reparatie werkzaamheden verricht hebt kunnen (afhankelijk van het project) de andere vaklieden verder aan de afwerking van de reparatie. Denk hierbij aan metselaars, kitters, schilders of constructie schilders. Omdat je veel te maken krijgt met andere vaklieden en uitvoerders is het belangrijk dat je communicatief sterk bent.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page