top of page
Zoek werk als cnc bankwerker

Functie (CNC)-bankwerker

Als machinebankwerker maak jij gebruik van (CNC) machines om werkstukken en onderdelen te vervaardigen. Binnen de functie wordt onderscheid gemaakt tussen conventioneel verspanen en CNC verspanen.

Bij conventioneel verspanen wordt de draaibank of freesbank door de verspaner (machinebankwerker) zelf handmatig ingesteld. Bij CNC verspanen wordt echter gebruik gemaakt van een computer die aan de machine verbonden is. Een machinebankwerker is bij CNC verspanen voornamelijk bezig met het programmeren van de machines.

Als bankwerker kun jij zelfstandig vanaf tekening metalen onderdelen of producten produceren door het metaal te knippen, boren, draaien, frezen en lassen. Als CNC bankwerker ben je voornamelijk bezig met de het werken vanaf bestaande programma’s, het wijzigen hiervan of het schrijven van nieuwe CNC-programma’s voor het proces. Daarnaast houdt je je bezig met het afwerken van het product door middel van slijpen of afbramen en het verrichten van (preventief) onderhoud aan de freesmachines en draaibanken.

Na het draaiproces vind de productcontrole plaats, na goedkeuring kan onderdeel of product worden afgeleverd aan de klant of voor nabewerking.

(CNC)bankwerker verspanen kunststof, metaal of hout met behulp van een (computergestuurde)freesmachine. Behalve voor het bedienen van de machine zijn

De elementen die je fabricieert worden vervolgens op een project door bijvoorbeeld lassers, plafond- en wandmonteurs, ijzervlechters, gevelmonteurs, etc. verder geïnstalleerd of bewerkt.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page