top of page
Zoek werk als tegelzetter

Functie tegelzetter

Als tegelzetter ga jij zowel zoals de functienaam al omschrijft tegels plaatsen op wanden en vloeren. Tegels worden bevestigd door deze te plakken in mortel, specie of met speciale tegellijm.

Een tegelzetter werkt zelfstandig vanaf tekening, heeft kennis van materialen en gereedschap voor het zetten van tegels en het meten van het oppervlak. Je snijdt zelf de tegels op maat, dit kan met een slijptol of met een speciale tegel snij machine. Als je als tegelzetter alleen werkt dien je zelf de mortel, specie of lijm aan te maken. Wanneer er een opperman bij is kan dit gedeelte van het proces worden uitbesteed.

Voordat de tegels kunnen worden bevestigd dient de wand vlak en schoon te zijn. Ook wel sausklaar, dit betekent dat de stukadoors het pleisterwerk hebben klaar gemaakt voor zowel de schilders als tegelzetters. Vervolgens wordt het oppervlak voor gestreken met hechtmiddel, daarna kunnen de tegels gezet worden.

Ben jij een ervaren tegelzetter Dan kun jij eventueel specialistisch tegelwerk (bijvoorbeeld mozaïeken en andere speciale patronen, bijzondere rondingen of de betegeling van zwembaden) aanbrengen.

Wat betreft onderhoud en renovatie werkzaamheden bij tegelwerk omvatten de werkzaamheden: het uitvoeren van herstelwerkzaamheden aan tegelwerk, eventueel uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk.

 

Het tegelwerk vindt voornamelijk plaats in badkamers en keukens, daarom werk je als tegelzetter nauw samen met stukadoors, loodgieters, glaszetters, (afbouw)timmerlieden en in sommige gevallen metselaars.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap. 

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page