top of page

Vertel ons naar wat voor een personeel u opzoek bent, wat het project inhoudt of wat uw bedrijf doet. Hoe meer wij weten hoe beter wij u van dienst kunnen zijn in het leveren van geschikte kandidaten. Onze accountmanagers komen graag met u in contact om alles met u door te nemen.

Zodra uw aanvraag door onze accountmanagers met u is doorgenomen gaat deze naar onze recruitment. Zij gaan vervolgens aan de slag om het juiste personeel of een geschikte zzp'er voor uw project te selecteren. 

Wij stellen de contracten en overeenkomsten voor de samenwerking op. Deze zijn altijd conform CAO en wet- en regelgeving, zie voor meer informatie de pagina 'uitzenden'. Bij zzp'ers werken wij met een modelovereenkomst DBA, zie voor meer informatie de pagina 'ZZP bemiddeling'. 

Zodra alle afspraken gemaakt zijn en al het papierwerk is ondertekent kunnen onze vakmensen aan het werk

Onze werkwijze

Onze afspraken

All-in tarievendeze zijn inclusief: afdrachten, sociale lasten en premies, doorbetaalde vakantiedagen, vakantiegeld en ziekteverzuim. Daarnaast bieden wij onze klanten altijd marktconforme tarieven. Dit betekent een eerlijk tarief naar de klant, eerlijk loon conform cao voor uitzendkrachten en eerlijke tarieven voor zzp'ers. Wij denken op de lange termijn, zodra Hands2Work een samenwerking aangaat kijken we altijd verder vooruit en proberen we onze tarieven zo laag mogelijk te houden. 

Wekelijkse urenregistratieAlle uren die door werknemers of zzp'ers van Hands2Work worden gewerkt worden middels urenlijsten vastgelegd. De gewerkte uren worden bevestigd door het ondertekenen van deze urenlijst door de daartoe bevoegde persoon binnen uw organisatie. Deze urenlijsten dienen als basis voor de factuur die u zult ontvangen. 

Alle uren, een factuurvan al onze werknemers of zzp'ers die bij u aan de slag gaan ontvangt u wekelijks slechts 1 factuur. Wij regelen de rest!

Persoonlijk contact: wij zijn er bij de opstart tijdens de eerste werkdag van onze inleners op nieuw project altijd bij. Op deze manier proberen wij miscommunicaties te voorkomen en de opstartfase zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

bottom of page