top of page
Zoek werk als badkamermonteur

Functie badkamermonteur

Als badkamer monteur ben je een echte vakman die zich heeft gespecialiseerd in badkamers en alles wat daarbij komt kijken. Denk hierbij aan het slopen van bestaande badkamers, het opbouwen van nieuwe badkamers. Vanaf het loodgieterswerk tot aan het tegelwerk.

In alle gevallen is het belangrijk dat een badkamermonteur gezien moet kunnen worden als allround vakman, die zelfstandig in staat is verschillende werkzaamheden uit te voeren. Een badkamermonteur zal te maken krijgen met verschillende andere vakgebieden zoals tegelzettenloodgieterswerk en stucwerk

De inhoudelijke werkzaamheden van een badkamermonteur zijn verder niet zomaar aan te geven, omdat een badkamermonteur ook andere werkzaamheden kan uitvoeren dan het compleet vernieuwen van badkamers. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je alleen bezig bent met het installeren van douchecabines of alleen sanitair vernieuwt.

De belangrijkste competentie van een badkamermonteur is de vakinhoudelijke kennis van badkamers en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is het belangrijk dat een badkamermonteur een allround adviseur is, omdat advies over het installeren van nieuwe badkamers belangrijk kan zijn. In dat opzicht is het ook belangrijk dat een badkamermonteur beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 

Over het algemeen is een badkamermonteur niet altijd verantwoordelijk voor het tegel en stucwerk. In dat geval zal je ook samenwerken met tegelzetters en stucadoors. 

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page