top of page
Zoek werk als spackspuiter

Functie spackspuiter

Als spackspuiter ben jij een vanuit de stukadoorsdiscipline gespecialiseerde vakman die zich heeft in het afwerken van wanden en plafonds door het toepassen van spuitpleister (spack). Je brengt dit aan door middel van een compressor en spuit aangebracht wordt op wanden en plafonds.

Er bestaan verschillende soorten afwerkingsmogelijkheden, zoals het behang klaar maken van wanden of het toepassen van een korrelstructuur, die qua korrel kan verschillen. Over het algemeen worden spackspuiters ingeschakeld bij nieuwbouwprojecten en bij renovatiewerkzaamheden.

De werkzaamheden van een spackspuiter zijn aan te merken als gespecialiseerde werkzaamheden, omdat het op een mooie en egale manier aanbrengen van spuitpleister niet heel makkelijk is.

 

Het hanteren van de juiste spuittechniek als spackspuiter is dan ook erg belangrijk.

De werkzaamheden van een spackspuiter bestaan niet alleen uit het aanbrengen van spuitpleister, omdat een spackspuiter ook verantwoordelijk is voor het afplakken van woningen.

 

Het op de juist manier afplakken is belangrijk als spackspuiter, omdat anders alles onder komt te zitten met spuitpleister.

 

Ook het schoonmaken van de spuitmachine is als spackspuiter belangrijk, omdat anders de spuitmachine niet meer gebruikt kan worden voor de volgende opdracht.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page