top of page
Zoek werk als machinaal houtbewerker

Functie machinaal houtbewerker

Een machinaal houtbewerker vervaardigt producten van hout, zoals meubels, kozijnen, deurposten, trappen, vloerdelen, hekwerken en vlonders. Maar ook wanden, vloeren en daken van houtskeletbouw woningen. Zij gebruiken hiervoor verschillende houtbewerkingsmachines, waarmee ze het materialen schuren, zagen, en vormgeven. Maar steeds vaker gebeurt dit ook door een computergestuurde machine.

In het kort houdt een machinaal houdbewerker zich bezig met het maken van tekeningen, voorbereiden van werkzaamheden, onderdelen controleren, houtbewerkingsmachine bedienen. Daarmee de prefab elementen samenstellen door de materialen te schaven, afkorten, (her)zagen, frezen, coaten en verspanen van hout.

 

Het kan zijn dat je met een houtbewerkingsmachine werkt maar het komt ook steeds vaker voor dat dit gedaan wordt met Computerised numerical control-machine (cnc machines).

Je werkt bij de opdrachtgever op locatie, dat houdt in dat je in de fabriek werkt samen met collega’s. De prefab elementen die jij fabriceert zullen vervolgens door de timmerlieden, houtskeletbouwers, kozijnen monteursgevelmonteurs of schilders worden bewerkt en gemonteerd.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page