top of page
Zoek werk als constructieschilder

Functie constructie schilder

Als constructieschilder werk je vooral in de buitenlucht aan het onderhoud en de bescherming van een gebouw. Soms hoef je alleen de ondergrond te schilderen maar in andere gevallen zijn onderdelen rot en moeten deze vervangen worden. Het vervangen van onderdelen moet je als constructieschilder ook kunnen.

Soms heb je als constructieschilder ook ervaring nodig in het stralen en coaten van gebouwen of onderdelen. Je voer namelijk ook verschillende werkzaamheden uit aan beton- en staalconstructies, zoals het stralen van constructies, het ontroesten van constructies, het ontvetten van constructies en het schilderen of spuiten van constructies.

Als constructie schilder is jou specialiteit het schilderen van constructies zoals bruggen, tunnels, hoogspanningsmasten en kranen. Een constructieschilder is dan ook meestal werkzaam binnen de civiele techniek en niet binnen de bouw, afhankelijk van de soort opdrachten en werkgever.

 

De inhoudelijke werkzaamheden van een constructieschilder kunnen over het algemeen dus niet zomaar vergeleken worden met de werkzaamheden van een reguliere onderhoudsschilder.

Of

Voordelen van werken bij Hands2Work

Vereisten voor deze functie

Je bent in het bezit van een VCA of VCA-Vol diploma

Als ZZP'er ben je in bezit van een Nederlands KVK uitreksel en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Je bent in het bezit van beschermende kleding conform veligheidsvoorschriften

Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer 

Je bent in het bezit van je eigen gereedschap.

Je beheerst de Nederlandse, Duitse of Engelse taal

Werkervaring

Je hebt een cv met aantoon of opdrachten portfolio met aantoonbare werkervaring

Wat vragen wij van u
Neem contact op
bottom of page