top of page

Onze vernieuwde website

Hands2Work is de afgelopen jaren enorm gegroeid, mede hierdoor werd het nu eindelijk tijd voor een nieuwe en moderne website. Hierbij is vooral gekeken naar de vraag vanuit klanten en kandidaten, maar ook naar de digitalisering van werkprocessen om deze intern efficiënter te kunnen afhandelen. Hierdoor zullen wij beter in staat zijn om zowel klant als kandidaat sneller en beter van dienst te zijn.

Wij hebben ervoor gekozen om meer informatie te verstrekken over onze werkwijze, disciplines, en om vacatures inzichtelijker te maken. Ook is de sollicitatieprocedure en het indienen van aanvragen voor klanten vereenvoudigd. Daarnaast is onze vindbaarheid verbeterd zodat wij makkelijker te bereiken zijn voor vragen van klanten en werknemers.

Bent u werkgever in de bouw? Neem dan zeker een kijkje op onze werkgeverspagina. Hier leest u alles over onze werkwijze, welk personeel wij kunnen leveren, onze voorwaarden en kunt u eenvoudig een aanvraag voor personeel indienen.

Bent u werknemer of ZZP’er neem dan zeker een kijkje op de pagina’s werkgever en ZZP. Hier vindt u alle informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn evenals onze voorwaarden. U kunt ook direct kijken op onze vacature pagina, hier vindt u alle openstaande vacatures.

Een nieuwe optie op onze website is de Vacature Alert. U kunt zich aanmelden door uw gegevens in te vullen, wij houden u dan te allen tijde op de hoogte van nieuwe vacatures bij u in de buurt.

Ook hebben wij vanaf heden een nieuw pagina. Hier houden wij u wekelijks op de hoogte van nieuws over Hands2Work, de bouwsector en de arbeidsmarkt in het algemeen.

Maar dat is nog niet alles.. Binnenkort zal het via onze site mogelijk worden om uren declaraties en facturen binnen een paar seconden digitaal in te dienen. Deze functie is nog in de ontwikkelingsfase, zodra deze van start gaat ontvangt u van ons een melding.

Wij hopen u snel te spreken

Team Hands2Work


125 weergaven

Comments


bottom of page