top of page

Ik ben opzoek naar personeel op uitzendbasis

Opzoek naar flexibel personeel voor uw bedrijf of een van uw projecten?

De accountmanagers en recruitment-afdeling van Hands2Work helpen u graag verder.

Onze standaard voorwaarden voor inlenen 

ABU, NEN en VCU gecertificeerd
Vakmensen met eigen gereedschap
Vakmensen bij u uit de regio
Vakmensen met eigen vervoer
Marktconform All-in uur tarieven per week
Contracten conform CAO of modelovereenkomst DBA
Wekelijkse facturatie en urenregristratie
Vakmensen in het bezit van VCA
Vast contactpersoon binnen Hands2Work
7 dagen per week bereikbaar
Persoonlijk contact
Wij nemen tijdrovende personeelszaken voor u uit handen
Inlenen via Hands2Work

Uitzendkrachten inlenen via Hands2Work

U zoekt naar werknemers voor uw bedrijf of project om daarmee uw personeelsplanning in te vullen. Dan kan Hands2Work u een uitkomst bieden, onze recruitment afdeling gaat op basis van uw wensen en behoefte opzoek naar geschikte kandidaten.

Is uw personeelsplanning momenteel volledig bezet maar komt er binnenkort wellicht een project aan waarvoor u personeel nodig heeft? Meldt u dan aan voor de kandidaat alert! Zo houden wij u geheel vrijblijvend op de hoogte wanneer wij een kandidaat beschikbaar krijgen bij u in de omgeving.

Aanvraag indienen
Inlenen uitzendbasis
Inlenen zzp'ers

Onze afspraken

All-in tarieven: deze zijn inclusief: afdrachten, sociale lasten en premies, doorbetaalde vakantiedagen, vakantiegeld en ziekteverzuim. Daarnaast bieden wij onze klanten altijd marktconforme tarieven. Dit betekent een eerlijk tarief naar de klant, eerlijk loon conform cao voor uitzendkrachten en eerlijke tarieven voor zzp'ers. Wij denken op de lange termijn, zodra Hands2Work een samenwerking aangaat kijken we altijd verder vooruit en proberen we onze tarieven zo laag mogelijk te houden. 

Wekelijkse urenregistratie: Alle uren die door werknemers of zzp'ers van Hands2Work worden gewerkt worden middels urenlijsten vastgelegd. De gewerkte uren worden bevestigd door het ondertekenen van deze urenlijst door de daartoe bevoegde persoon binnen uw organisatie. Deze urenlijsten dienen als basis voor de factuur die u zult ontvangen. 

Alle uren, een factuurvan al onze werknemers of zzp'ers die bij u aan de slag gaan ontvangt u wekelijks slechts 1 factuur. Dat scheelt een hoop werk in de loon administratie, zo kunt u met uw bedrijf focussen op het gene waar u het liefst mee bezig bent. Wij regelen de rest!

Persoonlijk contact: wij zijn er bij de opstart tijdens de eerste werkdag van onze inleners op nieuw project altijd bij. Op deze manier proberen wij miscommunicaties te voorkomen en de opstartfase zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

bottom of page